Шановні клієнти, у зв'язку з нестабільним курсом гривні ціна фіксується у $ і перераховується на момент видачі замовлення. Дякуємо за розуміння ! Слава Україні !
UAH
  • USD
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00 

Сб: 11:00–17:00 

Нд: вихідний

0
Мій кошик

HomePod

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

HomePod: компактна розумна колонка з широкими можливостями

Компанія Apple популярна не тільки завдяки своїм смартфонам, годинникам, ноутбукам, планшетам та навушникам. Шанувальникам якісного звуку добре відомі колонки HomePod з ширшим функціоналом проти класичних. Перші згадки про цей гаджет з'явилися у 2017 році, але на ринок його випустили вже у 2018 році.

Пристрій є бездротовим смартдинаміком з голосовим управлінням, що працює на основі персонального помічника Сірі. Його купують не тільки для прослуховування музики, аудіокниг та роликів, але також взаємодії із системою «розумний дім». Купити інтелектуальну акустику з офіційною гарантією виробника пропонує інтернет-магазин iPodrom.

 

Apple HomePod Mini White (MY5H2) MY5H2. Купити Apple HomePod Mini White  (MY5H2) за низькою ціною в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Миколаєві,  Запоріжжі, Україна | Apple City

Які головні переваги Apple HomePod

Розумна колонка має великий список можливостей, тому сподобається кожному власнику «яблучних» гаджетів. HomePod працює безпосередньо з сервісом Apple Music та відтворює плейлисти, незалежно від того, на якому гаджеті їх творили. Акустика не тільки транслює музику, аудіокниги та подкасти, але й завдяки голосовому помічнику дає можливість дізнатися про погоду, останні новини.

 

Apple HomePod використовують, щоб формувати списки нагадувань і завжди залишатися в курсі важливих справ, ставити та запускати будильник. Вбудована програмна платформа HomeKit дозволить керувати іншими розумними пристроями в будинку (наприклад, відкривати та закривати штори, включати кондиціонер, холодильник, регулювати робочу температуру, освітлення).

 

Крім голосових команд, можливе управління дотиком (достатньо одного, щоб запустити чи поставити на паузу відтворення музики). Купити Homepod варто і для того, щоб вести розмову зі співрозмовником під час дзвінка, для цього достатньо під'єднати до неї Айфон та прийняти виклик. За допомогою пристрою легко надіслати SMS-повідомлення або прочитати вхідні, шляхом розпізнавання голосу власника.

 

Apple HomePod Mini Space Gray (MY5G2) MY5G2. Купити Apple HomePod Mini  Space Gray (MY5G2) за низькою ціною в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі,  Миколаєві, Запоріжжі, Україна | Apple City

Apple HomePod: загальний огляд портативної акустики

Інтелектуальна колонка стала першою спробою американської компанії випустити аудіопристрій із широким функціоналом. Поставляється у мінімальній комплектації, тільки з наклейкою бренду, виконана в лаконічному дизайні, тому вписується в будь-який стиль інтер'єру. Корпус надійно захищений від пилу завдяки спеціальній тканині, внизу знаходиться міцна ніжка із пластику.

 

Колонка Apple HomePod не схожа на стандартний музичний центр, адже для керування нею не потрібно натискати на кнопки або пультом. Девайс постійно включений, поки кабель знаходиться в розетці, і шість мікрофонів завжди слухають, що відбувається навколо. Голосовий помічник Siri відкриває безліч можливостей — через нього користувач:

  • керує підключеними приладами;

  • ставить і перемикає музичні композиції;

  • активує будильник;

  • ставить таймер;

  • читає смс, отримує інформацію про погоду.

Під час відтворення музики кнопки для налаштування гучності з'являються на панелі. Відрегулювати роботу пристроїв дуже просто, скориставшись програмою HOME.app. Завдяки семи твіторам та одному сабвуферу звучання виходить якісним, з насиченими басами та тонкими високими частотами. Еквалайзера немає, адже акустика автоматично реагує на зміни та підлаштовується під них.

 

Apple HomePod (Space Gray) - купити в Києві, Україні | AppTown

HomePod Mini: компактні, але потужні

Цей зменшений та бюджетний варіант бездротового динаміка був представлений у 2020 році, тоді ж і надійшов у продаж. Хомпод Міні працює на основі чіпа Apple S5, його використовують у смартгодинниках виробника. Завдяки невеликій висоті 3,3 дюйма цю модель зручно брати з собою в подорож на авто, велосипеді, вилазку в ліс, гори та взагалі куди завгодно.

Покупцям доступні білий, синій, чорний та помаранчевий кольори корпусу. Пристрій поєднується не тільки з Apple Music, але і сторонніми сервісами на зразок Pandora та Amazon. Колонка відмінно працює в системі «розумний будинок» і здатна приймати команди навіть під час відтворення музики, аудіокниги або подкасту. Усередині знаходиться повнодіапазонний драйвер, що працює від неодимового магніту.

Apple HomePod Mini Yellow (MJ2E3) MJ2E3. Купити Apple HomePod Mini Yellow  (MJ2E3) за низькою ціною в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Миколаєві,  Запоріжжі, Україна | Apple City

«Розумна» колонка серії Міні має ряд можливостей:

  • встановлення нагадувань;

  • надсилання голосових повідомлень;

  • читання новин через мікрофон;

  • відповіді на запитання замість користувача;

  • управління термостатом та іншою технікою.

У HomePod можна зберігати до 6 голосів, під час програвання музики вибирається список композицій, найбільш часто прослуховуваних конкретним користувачем. Щоб почати управління, достатньо сказати: «Привіт, Сірі». А потім треба подати команду для миттєвого виконання штучним інтелектом.

 

Купити девайс на офіційній гарантії у різних кольорах на сайті iPodrom пропонується з доставкою по Україні «Новою Поштою». По Києву працює кур'єр, також є можливість самовивезення.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.

,