UAH
  • USD
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00 

Сб: 11:00–17:00 

Нд: вихідний

0
Мій кошик

AirPods Pro 2

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Довгоочікуване оновлення в лінійці навушників від Apple не тільки покращило якість звуку, а й внесло безліч приємних інновацій, що спрощують взаємодію з пристроєм. Інтуїтивне налаштування під потреби користувача та збільшений час автономної роботи робить Airpods Pro 2 ідеальним гаджетом для прослуховування аудіоконтенту.

Навушники зовні нагадують попередню модель, зберігаючи її зручні параметри. Вони мають розміри 30.921.824 міліметри та важать 5.4 грама. Стандарт вологозахисту IPX4 запобігає пошкодженню навушників від вологи, дозволяючи використовувати їх під час тренувань за будь-якої погоди.

 

 

Кейс також трохи змінився, порівняно з попередньою моделлю. Тепер до нього можна прикріпити ремінець для зручного носіння. Він оснащений чипом Apple U1 та вбудованими динаміками, які дозволяють пристрою швидко реагувати на пошук власника через спеціальний додаток та повідомляти про необхідність заряджання. Тепер AirPods Pro 2 підтримує бездротову зарядку за допомогою технології MagSafe.


Модернізований чип для більш ефективної роботи навушників

 

Найзначнішою інновацією в Airpods Pro 2 став новий чип H2, який був встановлений у пристрої цього року. Чип впливає на різні аспекти роботи навушників, такі як швидкість підключення до смартфона та відтворення. 
Однак головна перевага нового процесора полягає у покращеному звуку. Пристрій тепер здатний відтворювати персоналізований просторовий звук з динамічним відстеженням руху голови. Для цього необхідно використовувати камеру вашого iPhone, щоб визначити параметри голови та вух, що дозволяє AirPods підлаштовувати звучання залежно від ваших рухів. Як стандарт підключення Аірподс до смартфона використовується Bluetooth 5.3.


Чому варто купити Airpods 2 Pro — функціональні та технічні особливості пристрою

 

Навушники оснащені новими драйверами з низьким рівнем викривлень та спеціалізованим підсилювачем, що забезпечують насичені баси та ширший частотний діапазон. Це робить їх ідеальними для любителів рок-музики та heavy metal. AirPods Pro 2 знову підіймають планку продуктивності завдяки новому чипу H2. Шумопоглинання стало вдвічі ефективнішим порівняно з моделлю 2019 року. Це досягається завдяки покращеному розташуванню акустичних вентиляційних отворів і мікрофонів, що забезпечує повне занурення у звук, яке не порушать навіть найгучніші та найнеприємніші навколишні шуми.

 

 

Крім покращеного шумопоглинання, AirPods Pro 2 отримали удосконалений режим прозорості. Тепер він адаптивний та змінюється залежно від того, наскільки гучні звуки навколишнього середовища.


Покращена автономність для безперервного прослуховування аудіо

 

Нові AirPods Pro 2 забезпечують до шести годин відтворення музики на одній зарядці, що на півтори години більше, ніж оригінальні AirPods Pro. Компанія також збільшила час роботи навушників під час використання із зарядним кейсом. Гаджет може працювати до 6 годин, що перевищує показники попередньої моделі.


Особливості зарядки АірПодс Про 2

 

Зарядити пристрій можна за допомогою Lightning кабелю від смартфона або за допомогою кабелю, що йде в комплекті. Також є можливість використовувати зарядний пристрій для Apple Watch, MagSafe або будь-яку іншу сертифіковану Qi зарядку. 

Ти бажаєш купити Apple Airpods Pro 2? Інтернет-магазин iPodrom пропонує як навушники по одному для тих, хто втратив його, так і повний комплект, а також аксесуари та зарядний кейс окремо. Ціна Airpods Pro 2 варіюється залежно від того, який гаджет ви виберете — повноцінний набір або один навушник, якого бракує.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.