Шановні клієнти, у зв'язку з нестабільним курсом гривні ціна фіксується у $ і перераховується на момент видачі замовлення. Дякуємо за розуміння ! Слава Україні !
UAH
  • USD
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00 

Сб: 11:00–17:00 

Нд: вихідний

0
Мій кошик

Apple Vision Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Технології віртуальної реальності вже давно не новинка, і багато провідних світових компаній робили спроби заявити про себе на цьому ринку. Однак Apple представила революційний фірмовий шолом віртуальної та доповненої реальності, який змінює уявлення про такі пристрої.

Apple Vision Pro відкриває перед вами можливість створення ідеального робочого простору. Тепер ви можете виходити в інтернет за допомогою Safari, спілкуватися з друзями у месенджерах та працювати над проєктами у віртуальній реальності, не відриваючись від навколишнього світу. Вирішення робочих завдань стало ще простіше. Під час дзвінків через FaceTime на Vision Pro співрозмовники масштабуються до природного розміру, створюючи ілюзію зустрічі у реальній кімнаті.

Оригінальні окуляри Apple Vision Pro допомагають бути більш продуктивними завдяки величезному екрану, доступу до програм та безлічі нових способів виконання завдань. За допомогою Magic Keyboard і Magic Trackpad користувачі можуть створити ідеальний робочий простір.

Ціна Apple Vision Pro починається від 150920 грн і варіюється залежно від характеристик моделі.

Особливості дизайну Apple Vision Pro

Епл Віжн Про виготовлені з матеріалів преміумкласу, які зазвичай використовуються в аерокосмічній галузі. Гаджет оснащений Digital Crown, відомим колесом Apple Watch, яке використовується для керування ступенем занурення.

Прилад має дизайн, що нагадує лижні окуляри, із силіконовими ремінцями з боків та зверху, щоб надійно фіксувати їх на місці. Спеціальна подушка забезпечує щільне прилягання до обличчя користувача, забезпечуючи комфорт протягом тривалого часу носіння.

Для виготовлення Vision Pro використовуються тільки найсучасніші та найлегші матеріали. Передня частина виконана з полірованого скла, а рамка з алюмінію. М'яка гарнітура із вбудованими навушниками та динаміками забезпечує високий рівень комфорту та гарну вентиляцію. На верхній частині гарнітури знаходиться кнопка для знімання фотографій та регулювання глибини поля зору, аналогічна кнопці Apple Watch.

Окуляри оснащені безліччю камер і датчиків і керуються виключно очима, руками та голосом. Vision Pro можна застосовувати для роботи та, звичайно, розваг: ігор або відтворення відео/аудіоконтенту через Disney Plus, а також є можливість використовувати безліч різних програм iOS.

Продуктивність окулярів віртуальної реальності

Vision Pro працює на процесорі Apple M2 та новому процесорі R1, який обробляє інформацію від камер, датчиків та мікрофонів, створюючи нові зображення на дисплеї за дванадцять мілісекунд – у вісім разів швидше, ніж час реакції людського ока. Два мікро-OLED дисплеї, кожен розміром з поштову марку, мають загальну роздільну здатність 23 мільйони пікселів і надають зображення, що містить більше пікселів, ніж на телевізорі 4K. Живлення здійснюється від акумулятора, який, за заявою Apple, забезпечує дві години автономної роботи.

Безпека та конфіденційність пристрою

Apple Vision Pro забезпечує користувачам повний контроль за своїми даними. Нова система аутентифікації Optic ID використовує аналіз райдужної оболонки ока за допомогою невидимих ​​світлодіодів для моментального розблокування Apple Vision Pro. Дані Optic ID повністю зашифровані та залишаються лише на пристрої, не передаючись на сервер Apple або іншим стороннім ресурсам. Крім того, обробка інформації з камери та інших датчиків здійснюється на рівні операційної системи, що забезпечує безпечний просторовий досвід без необхідності доступу окремих програм до оточення користувача.

Безмежні можливості для розваг

Vision Pro перетворює вашу спальню або вітальню на унікальний персональний кінотеатр, пропонуючи неймовірне просторове аудіо та приголомшливе зображення з небаченим рівнем деталізації, що перевершує стандарти сучасних 4K-телевізорів. Система Apple Immersive Video надає записи високої роздільної здатності з розгортанням на 180 градусів та Spatial Audio, а також захопливі відео.

Крім того, просунуті обчислення роблять доступними нові типи ігор, збільшуючи рівень занурення гравців у нові світи. До того ж понад 100 нових ігор доступні в Apple Arcade. На такому екрані, з приголомшливим звуком та підтримкою популярних ігрових контролерів, ви проживете новий унікальний досвід.

Apple Vision Pro також має інноваційну функцію EyeSight, яка допомагає користувачам залишатися на зв'язку з навколишнім світом. Коли хтось підходить до вас, скло пристрою стає майже прозорим, що дає змогу бачити навколишнє середовище і навіть показувати свої очі. Занурюючись у середовище або використовуючи програми, технологія EyeSight надає візуальні підказки іншим про те, на чому зосереджений користувач.

Для яких цілей варто купити Apple Vision Pro

Винахід, розроблений фахівцями Apple, підходить не тільки для розваг, роботи в додатках у тривимірному просторі, ігор та перегляду контенту. Гарнітура Vision Pro призначена насамперед для професіоналів, творців та розробників, чия діяльність тісно пов'язана з передовими AR та VR-технологіями.

 

Широкий спектр ексклюзивних можливостей та новий досвід роботи з даними за допомогою жестів рук, очей та мови відкриває перед користувачами дивовижної гарнітури нові перспективи у повсякденній роботі.

Взаємодія з екосистемою Apple

Окуляри легко синхронізуються з іншими пристроями компанії, такими як iPhone, Mac та iPad, а також з програмами, включаючи iCloud, що забезпечує широкий функціонал. Користувач може використовувати жести для відкриття браузера, перегляду вкладок та перетворення свого простору на робочий стіл.

Гаджет працює на VisionOS і автоматично підтримує всі програми для iPadOS та iOS. Крім того, Vision Pro сумісний з такими програмами, як Adobe Lightroom, Unity, Teams, Webex та Zoom.

iPodrom – великий вибір інноваційних пристроїв

Придбати Apple Vision Pro можна у нашому інтернет-магазині “Іподром” за вигідними цінами. Ми пропонуємо широкий вибір інноваційних моделей гарнітури доповненої реальності Apple. Співпрацюючи з iPodrom, ви отримуєте безліч переваг:

  • швидка доставка кур'єрською службою по Києву та «Новою Поштою» до будь-якого куточка України;

  • допомога у виборі та професійна консультація менеджерів;

  • приємні ціни та постійне оновлення каталогу продукції;

  • якісні та оригінальні гаджети.

Купуйте унікальні пристрої вигідно та швидко з iPodrom.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.

,